OSIGURANIK.com – Osiguranje koje brine o klijentu - Osiguranik.com

OSIGURANIK.com – Osiguranje koje brine o klijentu

Sve osiguravajuće kuće na jednom mestu daju ponude prema vašim zahtevima. Pronađite osiguranje sa osiguravajućim pokrićem koje vam treba po najpovoljnijoj ceni. Saznajte sve o osiguranju, koja su vaša prava i kako da ih ostvarite. Zaključite polisu osiguranja bez odlaska u banku ili osiguravajuću kompaniju.

Avantura pronalaženja polise osiguranja najčešće se završava u prvoj filijali osiguravajućeg društva u koju ste ušli. U ruci imate polisu za koju jedino znate da se zove otprilike onako kako bi trebalo, ali ne i to od čega ste sve osigurani i u kojim slučajevima. U najgorem scenariju može da se desi da kada vam osiguranje bude najpotrebnije da saznate da niste dobili ono što ste hteli i da nemate prava na eventualnu nadoknadu štete.

A zašto ne bi preokrenuli celu stvar? Zašto umesto da vi obilazite filijale i čitate flajere i komplikovane kilometarske ugovore, ne bi dobili sve informacije i objašnjenja na jednom mestu? I ne samo to. Umesto da vi tražite osiguravajuću kuću, neka se one svojim ponudama bore za vas kao potencijalnog klijenta. Upravo vas u takvu poziciju stavlja sajt OSIGURANIK.com. Smisao našeg sajta je u tome da zajedno sa klijentom dođemo do ponude osiguranja koja najviše odgovora njegovim potrebama, ali i da istovremeno pronađemo najpovoljniju ponudu što se tiče cene.

Čitamo sitna slova umesto vas

Najvažnije stvari koje treba da znate kada zaključujete polisu osiguranja su zapisane u Posebnim ili Opštim uslovima osiguranja, koji su različiti za svaku vrstu osiguranja, ali i od kompanije do kompanije. To je ona gomila sitno kucanog teksta koju će vam možda ponuditi da pročitate, a čak i ako budete imali vremena za to, ako niste pravnik teško da ćete razumeti najvažnije odrednice. Ipak, tim web sajta OSIGURANIK.com čine profesionalci iz oblasti osiguranja kod kojih uvek možete da se informišete o svim nejasnoćama iz uslova osiguranja. Počev od toga koji su rizici uključeni a koji isključeni iz osiguravajućeg pokrića, čemu služe različite vrste osiguranja i od čega ste zaštićeni, na šta treba da obratite pažnju prilikom sklapanja ugovora, pa do toga kako da ostvarite svoja prava kada ste u situaciji da iskoristite polisu i nadoknadite štetu. I dalje vam nešto nije jasno ili imate dilemu? Pišite nam na mail info@osiguranik.com ili nas pozovite putem telefona +381 63 217 367, biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo i da zajednički dođemo do najboljeg rešenja za vas.

Sve vrste osiguranja na jednom mestu

Kada se odlučite koje vam tačno osiguranje treba, vreme je da vidimo gde sve možete da dobijete tu uslugu i naravno, po kojoj ceni. Ne morate nigde da idete, sve što treba da uradite je da popunite upit i pošaljete zahtev putem našeg web sajta na osnovu kog ćemo mi od svih osiguravajućih društava tražiti ponude. Slobodno budite opširni i detaljni u poljima za napomenu, jer što nam bolje i preciznije objasnite šta vam treba, to će nam biti lakše da vam obezbedimo najbolju moguću ponudu. Imajte u vidu da ste i ovde na dobitku, jer osiguravajuće kuće inače imaju uniformne ponude u okviru paketa, a ovako se pravi ponuda prema vašim specifičnim zahtevima. Na taj način možete da budete sigurni da ste se odlučili za polisu koja vas štiti baš od onih rizika za koje ste se odlučili. Pošto nam pošaljete upit, ponude vam šaljemo na e-mail u najkraćem vremenskom roku koji nije duži od 24h. Nakon što detaljno pregledate ponude osiguravajućih društava, opet nas možete kontaktirati mailom ili telefonom radi dodatnih konsultacija u vezi sa izborom osiguranja. Kada odaberete ponudu koju smatrate najboljom, dobijate original polise osiguranja i fakturu po koje možete doći u naše prostorije, a ako ste van Beograda, biće vam isporučeni na adresu kurirskom službom.

Koliko koštaju naše usluge?

Koliko god neverovatno zvučalo, naša usluga je potpuno BESPLATNA. Osim toga, kada vam pošaljemo ponude svih osiguravajućih kuća sigurno ćete naći i način da dodatno uštedite, jer njihove cene nisu izjednačene pa možete da budete sigurni da ste odabrali najpovoljniju polisu. Da vam odamo i jednu malu tajnu: Kada mi pošaljemo upit osiguravajućim kompanijama, oni nekada ponude i niže cene ili neke druge pogodnosti nego da ste otišli direktno kod njih, jer znaju da ćete preko OSIGURANIK.com videti i ponude konkurentskih kuća.

OSIGURANIK brine o klijentima

I posle kupovine polise, tim sajta OSIGURANIK.com vam stoji na raspolaganju. Pre nego što polisa istekne, možete da se konsultujete sa nama da li su se pojavile neke nove ponude, nove opcije ili pogodnosti koje bi mogli da iskoristite prilikom zaključivanja novog ugovora. Veoma je važno da znate da i za vreme važenja polise, ukoliko niste zadovoljni odnosom osiguravajuće kompanije prema vama, ili imate bilo kakav problem sa njima, možete da nam se obratite. Zahvaljujući odličnim poslovnim vezama koje imamo sa osiguravajućim kućama, u većini slučajeva ćemo brže rešiti problem nego da to pokušavate sami kao fizičko lice. Uz sve prethodno navedeno, to je još jedan razlog da zaključite polisu osiguranja preko OSIGURANIK.com.

Đorđe Đolić

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

4 − 2 =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.