Osiguranik.com | Dobrovoljno zdravstveno osiguranje - Osiguranik.com

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Polisom dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja obezbeđujete komfornu i efikasnu medicinsku zaštitu za sebe i svoju porodicu ili svoje zaposlene.

Vrsta dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja:

Zašto da kupite zdravstveno osiguranje preko nas?

Ušteda novca

Naš zadatak je da vam obezbedimo najbolju ponudu na tržištu. Poređenjem više ponuda donećete informisanu odluku i tako uštedeti novac.

Ušteda vremena

Nema potrebe da odlazite u filijalu i čekate u redu na šalteru. Na jednom mestu dobijate sve ponude.

Besplatna usluga

Naše usluge su potpuno besplatne za vas jer se mi naplaćujemo od osiguravajućih društava.

Bez sitnih slova

Mi ih čitamo da vi ne biste morali. Savetujemo vas na koje informacije da obratite pažnju prilikom kupovine polise.

Savetovanje i podrška

Naš tim je tu da vam pruži savet u odabiru polise i asistenciju prilikom naplate štete.

Česta pitanja o zdravstvenom osiguranju

Koji pregledi lekara su uključeni?

Pregledi lekara opšte prakse i/ili lekara specijaliste bilo koje specijalnosti po medicinskoj indikaciji i zahtevu ovlašćenog lekara

Da li su pokrivene dijagnostičke metode?

Da, sve procedure mogu biti pokrivene, laboratorijska ispitivanja, testove i analize po medicinskoj indikaciji. Radiloška ispitivanja, biopsije, ergonometrijam, spirometrija, EKG, CT, MR, itd...

Hirurške intervencije?

U zavisnosti od paketa koji odaberete uključene su i hirurške intervencije. Od ambulantnih intervencija do operacija u okviru bolničkog lečenja.

Iskustva korisnika osiguranik.com

Jedan veoma mlad i stručan tim, u rekordnom roku su mi pomogli da odaberem najbolje i najpouzdanije osiguranje za svoje potrebe.

Kroz samo par klikova sam dobio punude! Odlična usluga, povoljna cena i velika ušteda vremena su razlozi zbog kojih ću od sada sve polise uzimati putem Osiguranika

Miloš Antić programer
Uporedite cene DZO

Izuzetno sam zadovoljna sa kolikom profesionalnošću, predanošću i brzinom se rešavaju sva pitanja i sa kolikom ljubaznošću zaposleni izlaze u susret svim zahtevima nas korisnika.

Najvažnije spomenuti je da uvek nađu rešenje i najbolju opciju za nas. Sajt je odlično urađen sa vrlo detaljnim i jasnim opisom svih ponuda i jednostavnim smernicama za korišćenje. Još jednom veliko hvala u moje ime i mog supruga.

Dragana Žižović stručnjak nabavke
Uporedite cene DZO

Uz transparentnost u komunikaciji i dobru volju za pronalaženje adekvatne ponude na obostrano zadovoljstvo uštedeo sam vreme.

Hvala sajtu Osiguranik.com i ljudima "iza kulisa" koji daju veliki doprinos istom poznavanjem materije i aktivnim slušanjem potreba svojih klijenata.

Željko Ivanković Telenor Customer Care Department
Uporedite cene DZO