Najpametniji novogodišnji poklon za svako dete - Osiguranik.com

Najpametniji novogodišnji poklon za svako dete

Opis slike

Nekada smo za Novu godinu jedni drugima poklanjali ono što inače ne možemo da priuštimo. Nekada su se pokloni za Novu godinu čekali sa nestrpljenjem, jer su se vredni pokloni kupovali samo za specijalne prilike. Mi smo se kao deca radovali novoj igrački, patikama, komadu garderobe. Današnjoj deci je to sve dostupno gotovo svakodnevno.

Novogodišnji poklon može imati veliku vrednost, čak i ako ne košta puno. Možete svojoj deci da poklonite najbolje moguće školovanje. I sve to već od 25 evra mesečno, koliko je minimalna cena za ovu vrstu životnog osiguranja.

Fakultetsko obrazovanje košta mnogo, čak i ako vam dete upiše državni fakultet i upadne na budžet. Zamislite da imate mogućnost da detetu dozvolite da bira fakultet koji želi da upiše, bez obzira na to da li je privatni ili državni, kod nas ili u inostranstvu. Ukoliko želite da im obezbedite najbolje moguće školovanje, kad dete napuni 19 godina, treba vam u kratkom periodu dosta novca.

Zato je idealno misliti na to u najranijem detinjstvu deteta, najkasnije do 5. rođendana. Na taj način u slučaju smrti ugovarača osiguranja tj. roditelja, osiguravajuće društvo preuzima brigu o detetu i plaćanju daljih premija osiguranja. Na taj način osiguravajuće društvo garantuje da će deca u 18. ili 19. godini dobiti novac za školovanje. Uslovi minimalne premije kod stipendijskih renti za decu važe kao i kod programa za osiguranje života a to je 25€ mesečno, u valutnoj klauzuli u eurima. Dete kad napuni 18 ili 19 godina neće novac dobiti jednokratno već će osiguravač isplaćivati na godišnje rente na 4, 5, 6, ili 7 godina. Kod stipendije nepostoji uslov obaveze da dete upiše fakultet. Može da se osamostali, otputuje, započne sopstveni biznis.

Da li možemo da kupimo nekom životno osiguranje kao poklon? Da li ta osoba mora da zna za to ili može da bude iznenađenje?

Naravno, naročito bake i deke i bliži rođaci kad su programi štednog karaktera za decu. Jedinošto vam je potrebno je, ukoliko niste otac ili majka deteta, prethodna pismena saglasnost roditelja.

Deca svakako od rođaka, prijatelja, kumova dobijaju novac za rođendane i praznike. Umesto igračke koja će dosaditi posle par nedelja, patika koje će se pocepati, poklonite im ono najvrednije. Priliku da se osamostale i sami izaberu životni put kad dođe vreme za to.

Kupovina polise životnog osiguranja je jedna od najboljih investicija za budućnost onih do kojih vam je najviše stalo. Dovoljno je da popunite upitnik na našem sajtu, a mi ćemo kontaktirati osiguravajuće kuće i predstaviti vam najbolje ponude koje imaju.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.