Osiguranje bolje nego štednja u banci - Osiguranik.com

Osiguranje bolje nego štednja u banci

Kamate na štednju su rekordno niske, pa se skoro pojavila i vest da će klijenti maltene plaćati bankama ležarinu za novac koji štede. Međutim, kompanija Wiener Stadtische ima daleko bolji predlog za one koji ne bi da troše svoj novac, ali žele da na njemu zarade. U pitanju je posebna polisa životnog osiguranja „Moja investicija“ uz koju štedite novac i možete da zaradite do 2.5% godišnje kamate. To je više nego duplo u odnosu na ono što danas nude pojedine banke. Osim kamate, po isteku ugovora o osiguranju, klijent dobija čak i pripisanu dobit kompanije.

Sad se verovatno pitate na koliko dugo treba da ugovorite to osiguranje, pošto je životno? Sjajna stvar je to što polisa „Moja investicija“ može da se ugovori i na period kraći od pet godina. Shodno tome za kraći period i kamata će biti nešto manja, ali ćete novac moći da podignete recimo već posle tri godine. Još jedna razlika u odnosu na životno osiguranje je to što se premija plaća jednokratno, što znači da kompletnu sumu treba da uplatite odjednom, ali ako ste već planirali štednju, onda svakako niste mislili da štedite na rate.

U svakom slučaju „Moja investicija“ je jedinstven proizvod koji je sigurna, i kako sada stoje stvari, isplativija alternativa klasičnoj štednji u banci. Vaš novac je bezbedan, vi ste osigurani, a na kraju ćete i dobro zaraditi. Prava investicija!

Ukoliko želite da proverite koliko biste novca uštedeli u Vašem slučaju, popunite kratak upitnik na našem sajtu i ubrzo ćete dobiti ponudu, kliknite da popunite upitnik.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

eleven + thirteen =

Prijavite se na našu mejling listu

Slaćemo vam najnovije vesti i najbolje ponude jednom u mesecu.